De 2 beste ingrediënten voor huidverjonging

Vitamine A (Retinol, Retinal)

Retinol en Retinal zijn een vorm van Vitamine A die langzamer de huid ingaan dan Vitamine A. Vitamine A is vaak te heftig voor de huid en daar kan je huid op reageren. Daarom zit er in de crèmes die wij adviseren een Retinol of Retinal.

Naarmate de huid ouder wordt vertragen de celvernieuwing en collageen aanmaak. Vitamine A versnelt de celdeling van de huid waardoor je huid sneller gaat vernieuwen. Als je een goede vorm en de juiste percentage gebruikt werkt het goed op:
* Lijntjes
* Pigmentvlekjes
* Acne
* Verslapte huid

Wij adviseren Vitamine A bij bijna iedere huid. Je bouwt het langzaam op om irritatie te voorkomen en te verminderen. Altijd breng je het product ‘s avonds aan om irritatie te voorkomen als het in contact komt met de zon. Een spf (zon bescherming) is noodzakelijk om heel het jaar door te gebruiken.

Vitamine C

Vitamine C is een anti-oxidant die de collageen aanmaak stimuleert. Vitamine C houdt alle vrije-radicalen in de huid tegen veroorzaakt door: UV-stralen, roken, stress, alcohol, milieuvervuiling, bewerkte voeding en andere oorzaken van buitenaf.

Belangrijk is dat er geen zuurstof bij de vitamine C kan. Gebruik dus een tube. Kijk ook hoe hoog de percentage Vitamine C is. Bij een lage percentage zal het weinig doen. Zonde dus!

Wat verbeterd er aan de huid:
* Stimuleert de collageen aanmaak.
* Verminderd pigmentvlekken en gaat ze tegen.
* Werkt ontstekingsremmend.

Wij adviseren iedereen die op huidverjonging wil werken ook vitamine C in te nemen. Het collageen kan niet goed worden opgebouwd in het bindweefsel zonder Vitamine C.

schoonheidssalon budel

Als je bij ons in het instituut begint met het verjongen van je huid zijn dit dé 2 ingrediënten die we je adviseren om thuis te gebruiken. Zonder deze 2 producten is het “dweilen met de kraan open” als je op huidverjonging wilt werken.

Wil je graag advies of meer weten over deze producten? Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek.