Peel treatments

Wij werken met verschillende soorten peelings voor elk huidtype. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Chemische peelings
  • Green peel
  • Retinol peelings

 

Chemische peelings zetten we voor bijna elk huidtype in. Bij een chemische peeling kan je gaan vervellen. De huid wordt gestimuleerd om te vernieuwen. De huidstructuur verfijnd en vlekjes zijn minder zichtbaar.

  • Chemische peeling – € 129,-

Reiniging, dieptereiniging, chemische peeling en collageen licht

 

Green peel is een biologische kruidenpeeling die geschikt is voor een acne huid en voor een huid met pigmentvlekken. Je krijgt er een mooie en egale huid van. Na de behandeling gaat de huid vervellen.

  • Green peel – € 129,-

Reinigen, dieptereiniging, green peel en collageen licht.

 

Retinol peeling 4% of 6% is je huid al heel wat gewend? Dan kan je voor een retinol peeling kiezen. De peeling is geschikt voor een zonbeschadigde huid, het vervaagt acne littekens en lijntjes. De behandeling zelf is comfortabel. Na de behandeling gaat je huid vervellen.

  • Retinol peeling – € 169,-

Reinigen, dieptereiniging en retinol peeling

Chemische peelings van PCA Skin

PCA skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De behandelingen en producten van PCA skin krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, o.a. van Oprah Winfrey, de Vogue en verovert nu ook Nederland. Wij bieden met PCA Skin slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, roscacea, hyperpigmentatie en huidveroudering.

Alle huidproblemen worden tegelijk aangepakt

PCA skin is gebaseerd op diverse zuren en huididentieke werkstoffen waarbij diverse serums gecombineerd kunnen worden en verschillende huidproblemen tegelijk kunnen worden aangepakt.

Geselecteerd PCA Skin instituut

Wij behoren tot een van de geselecteerde PCA Skin huidinstituten die een stap verder gaan op het gebied van huidverbetering.