Hydropeptide

De behandelingen van Hydropeptide zijn ontspannend en huidverbeterend. Met Hydropeptide zie je al na 1 behandeling direct resultaat.

Meer info

Forlle’d

Forlle’d is een high-tech professionele cosmeceutical uit Japan: een marktleider in anti-aging en het
herstructureren van de huid. Forlle’d gebruikt de meest up-to-date technologieën gecombineerd met
formules die een Nobel prijs hebben gewonnen waarmee chronologische huidveroudering en photo-ageing
van de huid wordt bestreden.

Meer info

PCA skin

Meer dan 20 jaar geleden ontwikkelde PCA SKIN® door dermatologen
goedgekeurde combinaties van ingrediënten om de huid er nog beter uit te laten zien. Of je nu lijntjes en rimpels wilt verminderen, de structuur van de huid wilt verbeteren, roodheid of littekens door acne wilt verminderen,
PCA SKIN® heeft de juiste behandeling voor jou.

Meer info

Nimue

De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Meer info

Dr. k

Met passie voor de wetenschap en de anotomie van ons vitale orgaan, de huid, behandelt Dr K huidproblemen zoals huiveroudering, hyperpigmentatie, acne, eczeem en chronische roodheid.

Meer info

Meline

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel.

Meer info

Pixi

Pixi beauty is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die ’s ochtends niet veel tijd hebben, maar wel met een flawless en fris gezicht de deur uit willen. De missie van Pixi is door de jaren hetzelfde gebleven: de natuurlijke schoonheid van de vrouw naar boven brengen. Pixi make-up komt namelijk het best tot zijn recht wanneer de huid er mooi en verzorgd uitziet.

Meer info

Loveli

De deo van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt. Op basis van kokosolie en zuiveringszout. Het blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets.

Meer info

Thoclor labs

Dankzij het antibacteriële en ontstekingsremmende effect dat HOCL op de huid heeft, biedt het ook veel voordelen bij de behandeling van acne en rosacea. De antibacteriële, antivirale en schimmelwerende werking van HOCL overtreft bekende ontsmettingsmiddelen en er is geen resistentie tegen het gebruik ervan beschreven. Het ontstekingsremmende effect vermindert roodheid en pijn in besmette gebieden.

Meer info