Definitief ontharen

In samenwerking met de huidtherapeute Sierle van Cosmetique Totale doen wij de IPL en laser ontharing.  Zowel laser, ipl als radiofrequente behandelingen zijn mogelijk. Alle huidtherapeute zijn HBO-geschoold, lid van de NVH en kwaliteitsgeregistreerd. Zij werken met de allernieuwste apparatuur.

Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen echt voorbij! Wat precies de beste definitieve methode is, hangt geheel af van jouw haren en huidtype. Onze huidtherapeuten zijn expert op het gebied van ongewenste haargroei. Ze weten precies wat te doen om jou in zo’n kort mogelijke tijd van het allerbeste resultaat te voorzien. Een super gladde, zachte en haarvrije huid.

 

Alles over veilig en effectief definitief ontharen

Laserontharen en ipl ontharen zijn de verschillende technieken voor definitief ontharen. Ze gebruiken warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. De nieuwste lasers bevatten ook krachtige koelsystemen zoals de 3P-cooling, voor een comfortabele behandeling. Na de kuur heb je een babyzachte, gladde huid en hoef je je geen zorgen meer te maken om overbeharing. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig.

 

Definitief ontharen is maatwerk

Wat is nu eigenlijk de allerbeste laser behandeling? Dat is per persoon verschillend. Dit heeft alles te maken met jouw haarkleur, haar dikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze huidtherapeuten werken met verschillende methodes. Ze kunnen exact vaststellen wat de beste ontharingsbehandeling voor jou is, nadat zij jouw huid en haren hebben gezien en beoordeeld. Met meerdere technieken in huis, ben je dan ook echt verzekerd van de beste keuze.

Veel mannen laten hun haren definitief verwijderen

Ook mannen voelen zich tegenwoordig prettiger zonder wilde haardos op hun lichaam. Definitief ontharen van de buik en het weg laseren van rughaar zijn veelvoorkomende behandelingen. Er is ook veel vraag naar een gladde, haarvrije huid op de oksels, liezen en schaamstreek. Heb je last van ingegroeide haren en ontstekingen? Dan is definitief ontharen in veel gevallen de beste oplossing. Ontstoken en ingegroeide haren ontstaan helaas veel in de bilnaad, liezen of oksels. Plekken die je graag verzorgd, haarvrij en hygiënisch houdt!

 

Vergoeding door je zorgverzekering mogelijk

Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. Al onze huidtherapeuten zijn Direct Toegankelijk, soms is er een extra verwijsbrief van uw huisarts nodig. Bij ons wordt je altijd geholpen door een kwaliteitsgeregistreerde HBO huidtherapeut (lid NVH).

 

 

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat je daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en jouw verwachtingspatroon.