Laserontharen

De meest effectieve manier om van ongewenste haargroei af te komen is laserontharen. Heb je last van ongewenste haargroei, ingegroeide haartjes en bultjes? Dan is laserontharen zeker iets voor jou!

Wij werken met een laserontharingssysteem dat gebruikt maakt van een combinatie van  750nm (alexandriet), 810-940nm, 940nm en 1060nm (Nd:YAG). De Alexandrite-laser richt zich op de melanine in de haarschacht, terwijl de Nd:YAG-laser diepere haarzakjes kan bereiken.

Hoeveel behandelingen?

Laserontharen is alleen effectief bij gepigmenteerde haren en werkt dus niet bij blonde of witte haren. 

Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig. 

 scheren of knippen.

Voorbereiding behandeling

Voordat je gaat starten met de eerste behandeling mag je 4 weken niet in de zon. Na de behandeling kan de huid een beetje jeuken. Probeer zeker niet te krabben! Ook mogen de haren 4 weken voor de behandeling en tijdens de kuur niet geëpileerd of geharst worden. Je mag de haren 1-2 dagen voor de behandeling

Voordelen laserontharen

Langdurig resultaat

Laserontharen is definitief of semi-definitief bij een kuur. Heb je een kuur gehad van 6-8 behandelingen dan kan het zijn dat er jaarlijks of na een paar jaar enkele haartjes te zien zijn. Dit kan verschillende oorzaken hebben onder andere hormonen. Wij raden het ook aan om 1x in de paar jaar weer één behandeling te ondergaan om het bij te houden. 

Geen irritaties of ingegroeide haren 

Je hebt na de laserbehandeling geen last meer van irritaties of ingegroeide haren. Doordat er geen haartjes meer groeien kan het ook niet meer gaan irriteren of ingroeien.

Geen stoppeltjes meer

Door te laser ontharen zul je geen last meer hebben van stoppels. Tijdens de kuur duurt het ook een poosje voordat er weer haartjes terug groeien. 

Een lange termijn oplossing

Het laserontharen is kostbaar maar is zeker de moeite waard! Het scheelt je op lange termijn heel veel waxbeurten en scheermesjes. 

 

De behandeling

Als je voor de eerste keer bij Babeau komt voor een laserbehandeling boek je een intakegesprek. Er wordt gekeken naar je algehele gezondheid, wensen en verwachtingen en vanuit daar kunnen we een behandelplan voor je opstellen.

Na de intake gaan we de eerste behandeling inplannen.