Team Babeau 

Stefanie
Eigenaresse & Professional skin specialist

Mijn motto?

Huidverbetering en verjonging bereik je nooit alleen. Wij zijn er volledig voor jou wanneer jij ons bezoekt en wij helpen jou op weg naar de perfecte skincare routine voor je huid thuis. Zo bereiken wij samen een ultiem mooi resultaat.
Samenwerken was nog nooit zo leuk!

Vol trots opende ik 12 jaar geleden mijn salon met de naam Stefanie’s Beauty & Wellness. Ik wilde altijd al graag mensen helpen met het verbeteren en verjongen van de huid om hen een goed gevoel te geven en huidproblemen op te lossen.
Ik weet dat een ongezonde, onrustige of een verouderde huid echt een grote impact kan hebben op je gevoel van eigenwaarde en zelfzekerheid.
Vanaf de eerste dag ben ik dan ook continue op zoek naar de beste behandelmethodes en producten om prachtig resultaten te bereiken voor iedere huid.
Dat heeft ertoe geleid dat salon Stefanie’s Beauty & Wellness is uitgegroeid tot het hedendaagse Babeau Huidinstituut. Waarbij wij nu een zeer ruim aanbod hebben aan innovatieve behandelingen en hoogwaardige producten voor het bereiken van een optimaal resultaat.
Ik vind het persoonlijk erg belangrijk dat iedere klant zich compleet op zijn of haar gemak voelt wanneer ze ons bezoeken. En deze persoonlijke touch heb ik dan ook doorgevoerd in de warme en ontspannen beleving binnen het interieur en de werkwijze van Babeau Huidinstituut.
Inmiddels werk ik ook met meerdere leuke en vooral goede huidspecialisten samen en vormen wij een hecht en gezellig team dat altijd klaar staat voor iedere klant.

Manou
Professional skin specialist

Mijn motto?

Zie je huid als een soort dagboek: diep gelaagd, blij, gezond en vol met herinneringen. Bij Babeau Huidinstituut lezen wij graag met je mee in jouw huid dagboek, zodat we het ultieme resultaat kunnen bereiken.

Als klein meisje ontdekte ik al mijn passie voor de huid en uiterlijke verzorging. De keuze voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste was dan ook al snel gemaakt.
Door mijn verdieping en specialisatie in huidverbetering werk ik doelgericht samen met de klant aan het best haalbare resultaat voor de huid.
Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en maakt veel mee, daardoor heeft de huid juist veel aandacht nodig die ik met alle liefde tijdens mijn behandelingen geef.

Jaimy
Professional Skin specialist

Mijn motto?

Liefde hebben voor je huid, is ervoor zorgen als het nodig is.

Van jongs af aan had ik een passie voor schoonheidsverzorging. Ik ben dol op alles wat met het uiterlijk te maken heeft. En ben altijd op zoek naar verdieping van mijn kennis over de huid. Dat vind ik pas echt interessant!

Ik heb met succes de opleiding tot Schoonheidsspecialiste afgerond en ben op dit moment aan het studeren voor Allround schoonheidsspecialiste.
Sinds 2022 ben ik, met veel plezier, als junior huidexpert aan het werk bij Babeau Huidinstituut.

Door mijn passie voor het vak blijf ik mij met, veel voldoening, ontwikkelen tot allround huidexpert en draag ik graag bij aan het verbeteren van de huid van mijn klanten.

botox budel
huidtherapie eindhoven

Lisa – Permanente make-up

Dr. Babak – Cosmetisch arts

Femke – Huidtherapeut

Persoonlijke en eerlijk

Treed binnen bij Babeau Huidinstituut waar jij centraal staat. Door de moderne uitstraling met een elegante twist ervaar je optimale ontspanning, terwijl wij aan de slag gaan met jouw huid.
Wij geven je altijd eerlijk advies en vertellen je dan ook dat wij geen huidverbetering op je huid kunnen toveren in een enkele behandeling. Maar door op een fijne en warme manier samen te werken met jou bereiken wij echt prachtige resultaten met jouw huid.
Een stralende en gezonde huid is dan ook binnen handbereik.

Professioneel

Door de uitgebreide intakeprocedure met huidanalyse en beautypas zorgen wij ervoor dat jij je huid echt leert kennen en ontdekt waar jouw huid behoefte aan heeft.
Jij weet precies welke behandelingen en producten je huid nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken. Samen maken we een skincare plan waarbij jouw wensen en verwachten zijn opgenomen en kunnen wij aan de slag met jouw huid.

Allround huidexpert

Het team is zeer uitgebreid geschoold op het gebied van huidverbetering en huidproblemen.
Wij blijven continue onze kennis verdiepen door middel van cursussen, masterclasses en opleidingen. Hierdoor kunnen wij gegarandeerd de beste resultaten boeken voor jouw huid.
Door onze brede scholing zijn wij als team ook in staat om een breed assortiment van huidverbeterende en huidverjongende behandelingen aan te bieden.

Exclusief aanbod

Bij Babeau Huidinstituut werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten met een sterke concentratie aan ingrediënten.
Onze collectie is doordacht samengesteld om te voldoen aan de hoge eisen die wij stellen aan producten en behandelingen.
Innovatieve en gecertificeerde apparatuur versterken onze manuele behandelingen en stelt ons in staat om nog dieper in de huid te kunnen werken voor een optimaal resultaat.

Vernieuwend

De skincare branche staat geen dag stil zo ook Babeau Huidinstituut niet. Wij volgen de trends en ontwikkelingen nauw op door het bezoeken van vakbeurzen, lezen van vakliteratuur en het analyseren van social media. Wanneer een trend bijdraagt aan de diepgaande huidverbetering waar wij voor staan nemen we dit op in ons behandelconcept.
Zo ben jij gegarandeerd van een optimaal behandelresultaat met inzet van de nieuwste behandelmethodes.