Permanente make-up

Wij werken samen met Permanente make-up specialiste Lisa op den Brouw.

Tegenwoordig willen vrouwen er graag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan daar niet altijd aan voldoen. Permanente make-up wel!

Voor wenkbrauwen, ogen en lippen

Bij permanente make-up worden er wenkbrauwen, eyelines en liplines met een huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gepigmenteerd. Permanente make-up lijkt dus op een tatoeage, de apparatuur, de technieken en de samenstelling van pigment zijn echter totaal verschillend. Het pigment van de permanente make-up is namelijk zo samengesteld de kleur zo natuurlijk mogelijk is. Ook wordt de permanente make-up minder diep in de huid geplaatst om natuurlijke en zachte resultaten te kunnen behalen.

Hygiëne en veiligheid

Conform de strenge eisen van het Landelijke Centrum Hygiëne en Veiligheid en de GGD wordt bij iedere klant nieuwe steriele materialen gebruikt. Ons huidinstituut en Lisa zelf zijn volledig gecertificeerd en hebben de juiste vergunningen. Mede hierdoor kun je ervan verzekerd zijn dat de permanente make-up volledig veilig is.

De gevoeligheid tijdens de behandeling verschilt per persoon. Sommigen vergelijken de gevoeligheid tijdens de behandeling met epileren. Het is mogelijk om bij jou huisarts een verdovende crème op recept aan te vragen. Deze kun je meenemen voor tijdens de behandeling.

 

Lisa op den Brouw – Permanente make-up specialiste

 

 

PHI-brows microblading

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke wijze geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. De hairstrokes worden altijd in de richting van de natuurlijk groeiende haartjes gezet voor een realistisch en natuurlijk ogend resultaat. Haartje voor haartje wordt de wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. De wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen de haartjes blijft nog steeds wat van de huid zichtbaar. Dit zorgt voor een optimaal natuurlijk ogend resultaat.

Zes weken na de eerste behandeling volgt een tweede behandeling. Tijdens deze tweede behandeling worden de wenkbrauwen gecorrigeerd waar nodig omdat 40% tot 50% van de kleurintensiteit afneemt na de eerste behandeling.

Er wordt geadviseerd om gemiddeld 1 keer per jaar een nabehandeling uit te laten voeren. Dan zullen de gepigmenteerde haartjes licht vervaagd zijn, maar is het model van de wenkbrauw nog intact. Na ongeveer 3 jaar zal de pigmentatie volledig verdwenen zijn.

De voordelen van microblading op een rij:

  • Een strakker en natuurlijker resultaat dan reguliere machinale permanente make-up
  • Minder gevoelig dan machinale permanente make-up
  • Elk jaar is het model aan te passen aan uw wensen
  • Altijd mooi gevormde wenkbrauwen
  • Volume en ronding aangepast aan uw wensen
  • Creëert een open blik
  • Jonger ogend uiterlijk
  • Maakt wenkbrauw make-up onnodig
  • Investering van 1 keer per jaar om elke dag tijd en moeite te besparen

Nouveau contour®

Voor de eyelines en liplines werkt Lisa met het pigmentatie apparaat van Nouveau Contour. Het apparaat is computergestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt. Je kunt kiezen voor een dunne of vollere eyelines doormiddel van gebruik van verschillende naalden. Ook de liplines kunnen heel scherp worden ingezet of juist een zachte schaduw geven.

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op voor meer informatie.