Huidverbetering

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbeterende gezichtsbehandelingen zoals: Microdermabrasie, Microneedling en de Ultrasonic gezichtsbehandeling. Onze visie is om ervoor te zorgen dat de huid er op een langere termijn goed uit blijft zien en dat je daardoor blijft stralen! Kwaliteit staat hier voorop en dat kun je terug vinden in de behandelingen, producten en apparaten.

Hieronder lees je meer over de huidverbeterende behandelingen met de Microdermabrasie, Microneedling en de Ultrasonic.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een pijnloze methode die wordt gebruikt om je huid gladder, zachter en frisser te maken. Met microdermabrasie krijgt de huid een gecontroleerde en nauwkeurige peeling. Hierbij worden dode huidcellen verwijderd waardoor de huid werkstoffen beter kan opnemen. De huid kan hierdoor optimaal gebruik maken van hoogwaardige producten met veel werkstoffen.

Meer info

Microneedling

Microneedling maakt kleine microscopische kanaaltjes in de huid. Daardoor wordt de collageen en elastine productie van de huid gestimuleerd. De huid wordt vernieuwd waardoor de werkstoffen ook beter en dieper worden opgenomen.

Meer info

Ultrasonic

In combinatie met de Babor producten brengt de ultrasonic door middel van krachtige ultrasone golven de werkstoffen in diepere huidlagen, om daar de optimale werkzaamheid te veelvoudige. Heb je last van rimpels, onzuiverheden, couperose of een vale vermoeide huid, dan is deze behandeling iets voor jou!

Meer info