MeLine behandeling

Met de MeLine behandelen we alle soorten pigmentproblemen. Ouderdomsvlekken, Melasma (pigment ontstaat door zwangerschap, pilgebruik, zonlicht of hitte ) en post-inflammatoire hyperpigmentatie (pigment ontstaat door insectenbeten, schaafplekken, acné of krabben).

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. Het is geschikt voor alle huidtypes, pigmentsoorten en lichaamsdelen.

De behandelingen:

Met de MeLine werken we in een kuurvorm van 3 tot 4 maanden. Iedere 4 weken kom je voor een behandeling. In totaal heb je 3 tot 4 behandelingen nodig. Ook is het belangrijk dat je thuis de geadviseerde producten gaat gebruiken.

De eerste behandeling:

De eerste behandeling is een masker behandeling. Het masker die 2x 15 minuten wordt aangebracht zit vol met actieve werkstoffen die ervoor zorgen dat het proces van pigmentaanmaak wordt verstoord en de afstoot van gepigmenteerde cellen wordt versneld. Na de eerste behandeling is het verplicht om de geadviseerde producten aan te schaffen. Dit omdat het een intensieve behandeling is. Het heeft een goede nazorg nodig en de producten voor thuisgebruik versnellen en versterken het proces.

De tweede behandeling:

De tweede behandeling is een ID behandeling. In deze behandeling gaan we werken op het diepliggend pigment. Dit doen we met een ampul en de needling pen.

De derde behandeling:

De derde behandeling is weer een masker behandeling. Tijdens de derde behandeling werken we intensiever dan de eerste behandeling. Het masker brengen we 1×15 en 1x 30 min aan.

De vierde behandeling:

Afhankelijk van het resultaat na de derde behandeling zouden we nog een vierde behandeling kunnen doen. Dat is niet altijd nodig. De vierde behandeling is de ID behandeling. Dit doen we weer met een ampul en de needling pen.

 

Na de behandeling:

Na de behandeling kan het zijn dat het pigment eerst iets donkerder wordt voordat het gaat afschilferen. Het afschilferen kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. Tijdens de MeLine behandelingen mag je niet in de zon of onder de zonnebank. Wij adviseren dan ook iedere dag een spf te gebruiken in de zomer en winter.

De thuisproducten van de MeLine bevatten veel anti-oxidanten, verhelderende stoffen, zuren en pigmentremmers. Omdat de huid aan deze ingrediënten moet wennen is het belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen.

De resultaten:

4 weken na de eerste behandeling kan je al 50% vermindering van het pigment zien. Ook zal de huidconditie sterk verbeterd zijn. Na de kuur is in de meeste gevallen het pigment grotendeels weg.

Na de kuur kan je de nachtcrème 2x per week blijven gebruiken om het resultaat te behouden. Na 8 maanden kan je eventueel nog een MeLine behandeling herhalen.

Wij raden aan om 3 maanden na de kuur geen chemische peelings of laserbehandelingen te ondergaan. De chemische peeling of laserbehandeling kan het pigment weer kunnen opwekken.

 

Onderstaande foto’s zijn na één pigmentbehandeling.